hero-kia-ev3-nieuwsartikel-mobiel

De Kia EV3 Experience bij Wensink Kia

Nog even terugblikken op de Kia EV3 Experience bij Wensink Kia!

Op vrijdag 19 juli en zaterdag 20 juli hadden we de eer om als een van de eerste in Nederland de Kia EV3 Experience te organiseren. Wat een fantastische dagen waren het! Meer dan 200 genodigden kwamen langs om de nieuwe Kia EV3 van dichtbij te bewonderen en alles te leren over de toekomst van elektrisch rijden met Kia.

De Kia EV3 in het zonnetje

De Kia EV3 heeft indruk gemaakt met zijn vooruitstrevende technologie en elegante design. Bezoekers konden de auto van binnen en buiten ontdekken, en de feedback was overweldigend positief. Veel mensen waren verrast door de innovatieve functies en het comfort. De strakke lijnen, het ruime interieur en de geavanceerde technologie zorgden voor veel bewondering. De EV3 is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een toonbeeld van efficiëntie en duurzaamheid.

Kia's visie op elektrisch rijden

Naast de EV3 was er ook aandacht voor de toekomst van elektrisch rijden met Kia. Een van de hoogtepunten was het tiny house dat werd voorzien van stroom door de Kia EV9. Dit liet zien hoe veelzijdig en krachtig de elektrische modellen van Kia zijn. De EV3, belooft net zo innovatief te zijn als zijn grote broer, de EV9. De presentatie benadrukte Kia's inzet voor een duurzamere toekomst en hun toewijding om koploper te zijn in de transitie naar elektrische mobiliteit.

Wilt u meer weten over de Kia EV3?