nieuwe-smart-#5-hero-mobiel

Ervaar de revolutionaire premium 

mid-size SUV van smart

 

Ontdek de toekomst van elektrische mobiliteit met de nieuwe smart #5

Smart introduceert de nieuwste innovatie in elektrische mobiliteit: smart #5. Dit is het derde model in de reeks elektrische voertuigen van smart, maar het is meer dan zomaar een elektrische auto. De smart #5 is een premium SUV, ontworpen voor de toekomst, uitgerust met geavanceerde elektrische aandrijving, ADAS-technologieƫn en een strakke, intelligente cockpit.

Ultieme technologie en intelligente cockpitervaring

Het interieur van de smart #5 biedt een ongeĆ«venaarde rijervaring dankzij een moderne human-machine Interface (HMI) met een intuĆÆtief ontwerp. De cockpit is uitgerust met een 25,6-inch augmented reality head-up display, een 10,3-inch Ultra HD LCD-instrumentenpaneel en twee 13-inch AMOLED 2,5K-displays. Een geavanceerde AI-spraakassistent staat klaar om uw vragen te beantwoorden en maakt het mogelijk om met eenvoudige spraakcommandoā€™s belangrijke functies te bedienen, zoals telefoongesprekken, berichten, muziek, klimaatregeling, en navigatie.

Bovendien introduceert smart de nieuwe avatar 'Leo', die u door de bedieningselementen begeleidt, waardoor uw rijervaring nog gebruiksvriendelijker en interactiever wordt. De kracht van de smart #5 komt voort uit de geavanceerde AMD V2000-chip, die de innovatieve gebruikersinterface soepel en snel laat reageren. Deze is gebaseerd op de unreal-engine en biedt een esthetisch aangename en responsieve ervaring die het beste van premium comfort en technologie samenbrengt.

nieuwe-smart-#5-media-2

Elektrische prestaties en ongeƫvenaard rijcomfort

De smart #5 is gebouwd op een 800-voltplatform, waardoor het voertuig indrukwekkende prestaties levert op het gebied van laadsnelheid en actieradius. Met de 100 kWh-batterij, die dankzij de super-chargerfunctie (4C) in slechts 15 minuten tot 70% kan worden opgeladen, kunt u een actieradius van meer dan 740 km (CLTC)* bereiken. Voor extra veelzijdigheid is er een 220 V stopcontact in de kofferruimte aanwezig, ideaal voor gebruik buiten het stroomnet.

Of u nu op de weg of off-road bent, de smart #5 biedt verschillende rijmodi zoals adaptief, zand, sneeuw, modder en stenen, zodat u in alle omstandigheden comfortabel en veilig kunt rijden. 

De smart #5 is niet zomaar een voertuig, het is een complete rijervaring die de lat hoger legt voor wat u van een premium elektrische SUV mag verwachten. Ontdek zelf de toekomst van mobiliteit met de nieuwe smart #5
Wordt begin 2025 verwacht in Europa
smart-#5-video-mobiel

Video afspelen