wkz-ontvangt-26-duurzame-mercedes-bedrijfswagens-hero-mobiel

Feestelijke levering van Mercedes-Benz bedrijfswagens bij WKZ

Feestelijke levering Mercedes-Benz bedrijfswagens: op naar een duurzame en succesvolle toekomst

WKZ heeft onlangs 26 Mercedes-Benz bedrijfswagens in ontvangst mogen nemen. Tijdens hun traditionele personeelsbarbecue, de start van het vakantieseizoen, was deze uitbreiding van hun wagenpark een extra reden voor een feestje. 

Wij hebben deze bedrijfswagens mogen leveren in combinatie met leasecontracten via Wensink Lease & Services,” zegt mobiliteitsadviseur Melvin Dirksen trots. “Het bedrijf gaat over van vader op zijn zonen Max en Sam. We hebben meegedacht met een maatwerkoplossing en zijn heel blij dat we dit mogen doen. We kijken ook uit naar het vervolg, waarbij we ook de personenauto's mogen leveren,” vult zijn collega Michel Peet enthousiast aan. 

WKZ staat al jaren bekend om hun vakmanschap op het gebied van verwarming, sanitair, loodgieterswerk en duurzame oplossingen. Sam  van WKZ legt uit waarom ze voor Wensink Lease hebben gekozen: “Wij willen ons richten op waar we goed in zijn: het verduurzamen in de markt. Door een leaseconstructie met Wensink aan te gaan, kunnen we ons volledig concentreren op ons vakgebied zonder ons zorgen te maken over het onderhoud en de reparaties van de voertuigen.”

De nieuwe bedrijfswagens zijn een belangrijke aanwinst voor het team van WKZ Max  voegt hieraan toe: “Het is geweldig dat de bussen goed rijden en veilig zijn, want dat is essentieel voor ons. Bovendien dragen ze bij aan onze duurzaamheid, wat voor ons een belangrijke stap vooruit is.”

wkz-ontvangt-26-duurzame-mercedes-bedrijfswagens-video-desktop

Video afspelen

Op zoek naar een nieuwe Mercedes-Benz bedrijfswagen?