Blauwvingerrally-in-2025-op-de-agenda-hero-mobiel

Blauwvingerrally ook in 2025 op de agenda

Blauwvingerrally ook in 2025 op de agenda

Wensink zorgt voor continuïteit in onvergetelijke kinderervaringen

Na 18 jaar van onvergetelijke momenten en onvergetelijke ritten voor kinderen in nood, stopt het huidige bestuur van de Stichting Blauwvingerrally met het organiseren van dit bijzondere evenement. Echter, het goede nieuws is dat het Wensink Charity Fund de fakkel overneemt zodat de Blauwvingerrally blijft bestaan en ook volgend jaar op de agenda staat.

Onder het motto ‘Een Dag Zonder Zorgen’ heeft de Blauwvingerrally jarenlang kinderen in bijzondere omstandigheden de kans gegeven om een hele dag te genieten van ritten in exclusieve auto’s zoals Ferrari’s, Porsches, Mercedes-Benz AMG’s, Lamborghini’s enz. Dit evenement, bekend om zijn geweldige auto’s, leuke spellen, mooie cadeaus en als klap op de vuurpijl een parade door de drukke Diezerstraat in Zwolle, heeft duizenden kinderen blij gemaakt door hen een onvergetelijke ervaring te bieden.

Johan Pierik, voorzitter van de Stichting Blauwvingerrally, kondigde dit voorjaar aan dat ze op 7 september nog een laatste keer willen knallen. Hij gaf ook aan dat het de wens van het gehele bestuur is, dat dit unieke Zwolse initiatief wordt voortgezet en dat we op zoek gaan naar iemand die het stokje van ons wil overnemen. Nadat Wensink dit nieuws hoorde, heeft Jorus Vos, CEO Wensink Automotive, direct contact opgenomen met de stichting. Jorus Vos benadrukt dat de Blauwvingerrally niet mag stoppen. “Dit evenement is van onschatbare waarde voor veel kinderen die een dag zonder zorgen verdienen. Het sluit naadloos aan bij de waarden van Wensink en ons Charity Fund. Vanaf 2025 neemt Wensink, in nauwe samenwerking met het huidige bestuur, de organisatie over. “We zorgen ervoor dat de iconische rally in zijn vertrouwde vorm blijft bestaan, met het vertrouwen van alle betrokkenen, en kinderen in moeilijke situaties blijven genieten van deze unieke ervaring.”

Blauwvingerrally-in-2025-op-de-agenda-leadimage

Over de Blauwvingerrally

De stichting Blauwvingerrally organiseert elke jaar vol liefde en passie een heel bijzondere rally voor heel bijzondere kinderen in heel bijzondere auto’s. Kinderen, die wel eens extra in het zonnetje gezet mogen worden, bijvoorbeeld vanwege ziekte, verwaarlozing of geweld. Want zeg nou eerlijk, hoe fijn is EEN DAG ZONDER ZORGEN?!

Over Wensink

Wensink is al ruim 35 jaar de mobiliteitspartner voor auto’s, bestelwagens, trucks, trailers en leasing  in Nederland die ervoor zorgt dat haar klanten zorgeloos onderweg zijn. Met meer dan 1.400 medewerkers verspreid over zo’n 40 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland, biedt Wensink een breed scala aan merken zoals Mercedes-Benz, Kia, Ford en smart. Daarnaast groeit Wensink ook met haar eigen Wensink Occasions label en is zij een toonaangevende speler in bedrijfswagens en trucks. Met de breedte in activiteiten in combinatie met de eigen lease maatschappij is Wensink de partij voor ontzorging in mobiliteit.  Met een sterke focus op klanttevredenheid en maatschappelijke betrokkenheid, draagt Wensink niet alleen bij aan de automotive sector, maar ook aan waardevolle lokale initiatieven binnen de gemeenschap.