ford-capri-hero-mobiel

De Ford Capri is terug: Een elektrische revolutie

Een indrukwekkend rijbereik van 627 km op een volle lading.

Ford heeft een van zijn meest iconische modellen nieuw leven ingeblazen: de Ford Capri. Maar dit is niet zomaar een herintroductie. De nieuwe Capri is volledig elektrisch en belooft een frisse wind door de wereld van elektrische voertuigen te laten waaien. Dit model, dat geliefd was om zijn sportieve karakter en stijlvolle uiterlijk, is nu voorzien van de nieuwste technologieën en biedt een ongeëvenaarde rijervaring. Het is een perfecte combinatie van het verleden en de toekomst, waarbij Ford zijn rijke erfgoed respecteert en tegelijkertijd vooruitstrevende innovaties introduceert.

Indrukwekkende specificaties

De nieuwe Capri komt in twee varianten: de Capri en de Capri Premium. Beide modellen zijn uitgerust met geavanceerde technologieën en luxe voorzieningen. Hier zijn enkele hoogtepunten:

  • Rijbereik: De Capri RWD heeft een indrukwekkend rijbereik van 627 km op een volle lading, terwijl de AWD-variant tot 592 km kan halen.
  • Oplaadtijd: Met DC-snelladen kun je de batterij van 10% naar 80% opladen in slechts 26 tot 28 minuten.
  • Prestaties: De Capri AWD accelereert van 0 naar 100 km/h in slechts 5,3 seconden, terwijl de RWD dit in 6,4 seconden doet.
  • Ruimte en comfort: Met een bagageruimte van maximaal 572 liter en luxe voorzieningen zoals een massagestoel voor de bestuurder en een aanpasbaar 14,6-inch SYNC Move-scherm, biedt de Capri comfort en functionaliteit in overvloed.
de-nieuwe-ford-puma-2024-slider-5

Connectiviteit en entertainment
De nieuwe Capri is ook uitgerust met de nieuwste connectiviteitsopties, waaronder draadloze smartphone-integratie via Apple CarPlay en Android Auto. Hierdoor blijven bestuurders altijd verbonden en kunnen ze hun favoriete apps en muziek eenvoudig gebruiken tijdens het rijden. Het SYNC Move-systeem met een aanpasbaar 14,6-inch scherm zorgt voor een intuïtieve bediening en toegang tot een scala aan functies. Of je nu je route wilt plannen, naar je favoriete muziek wilt luisteren of handsfree wilt bellen, de Capri maakt het allemaal mogelijk.

Luxe en Comfort
Het interieur van de Capri is ontworpen met comfort en luxe in gedachten. De massagestoel voor de bestuurder, verwarmde voorstoelen en stuurwiel, en het dual-zone elektronische automatische temperatuurcontrolesysteem zorgen voor een aangename rit, ongeacht de weersomstandigheden. Het ruime interieur en de slimme opbergoplossingen maken de Capri ideaal voor zowel dagelijks gebruik als lange reizen. De hoogwaardige materialen en de aandacht voor detail creëren een luxueuze ambiance die elke rit tot een plezierige ervaring maakt.

Interesse in de nieuwe Ford Capri?